Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra
Kultúra
Erdély újranemesítői – Csinta Samu író kötetbemutatója szerdán az Aranybulla Könyvtárban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. április 10.
Hogy élnek ma, a hajdani nagynevű erdélyi famíliák leszármazottai? Milyen lehetőségeik, terveik, álmaik, emlékeik vannak? Erről hallhatnak mindazok, akik részt vesznek Csinta Samu kötetbemutatóján április 10-én, szerdán 17.00 órától az Aranybulla Könyvtárban. A belépés ingyenes.
Tovább...
 
A Prospero Színkör áprilisi előadásai Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 10.
A székesfehérvári Prospero Színkör az alábbi előadásokkal várja az érdeklődőket áprilisban:
Tovább...
 
„Egy életre tervezem ezt a pályát” – Megjelent Paulina első önálló albuma Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 09.
A Rubin digitálisan és vinyl formájában is elérhető mától, rajta áthangszerelt, újra felvett kedvencekkel és teljesen új, de hamisítatlanul paulinás dalokkal. Az egyik eddig ismeretlen szerzemény, a Gond klippel debütál.
Tovább...
 
Meghívó a belga Desguin Quartet koncertjére Nyomtatás E-mail
Írta: Fekete Ágnes   
2024. április 09.
A Károlyi József Alapítvány április 12-én, pénteken, 19 órakor különleges koncertre invitálja az érdeklődőket. A Desguin Kwartet, amely egy fiatal, ambiciózus vonósnégyes Belgiumból és amely sokoldalúságáról és interdiszciplináris megközelítéséről ismert, Dvorák F-dúr « American » vonósnégyesét adja elő a fehérvárcsurgói Károlyi Kastélyban.
Tovább...
 
- Rahmanyinovval és Beethovennel zárja az ARSO a Farkas Ferenc-sorozatot Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér-Erdélyi Teréz   
2024. április 09.
Záróhangversenyéhez érkezett az Alba Regia Szimfonikus Zenekar Farkas Ferenc-sorozata. A nívós koncertek sorát ezúttal egy olyan vendégszólistával zárja a fehérvári zenekar, akinek virtuóz játéka, magas szintű zongoratechnikája mély zeneiséggel párosul, és különleges képessége van arra, hogy játékával megszólítsa a közönséget - ezt bizonyítja majd Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész Rahmanyinov c-moll zongoraversenyében. A karmesteri pálca pedig Dobszay Péter Junior Prima-díjas karmester kezében lesz, aki a zenekarral együtt Rahmanyinov mellett Beethoven 5. “Sors” szimfóniáját adja elő.
Tovább...
 
Ez is van – fotókiállítás nyílik a Pelikán Galériában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 08.
Klotz Miklós és Mosberger Róbert, a Székesfehérvári Művészek Társaságának tagjai nyitnak közös tárlatot a Pelikán Galériában április 9-én, kedden. A kiállítás május 3-ig látogatható.
Tovább...
 
Ne most, drágám! - Fergeteges bohózatot mutatott be a Vörösmarty Színház Nyomtatás E-mail
Írta: Kozma Botond   
2024. április 08.
A székesfehérvári Vörösmarty Színház nagyszínpadán igazán megedzik a rekeszizmokat, április 6-án bemutatták John Chapman és Ray Cooney brit szerzőpáros vígjátékát, a Ne most, drágám! című darabját. Az előadást Telihay Péter rendezésében állította színpadra.
Tovább...
 
Székesfehérvár a frontvonalban - újabb hadtörténeti kiállítás nyílt a Rendházban Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. április 06.
Pénteken délután nyílt meg a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum, valamint a Szent István Király Múzeum Székesfehérvár a frontvonalban 1944 - 1945 című közös kamarakiállítása. A tárlat több mint egy évig látogatható, keddtől vasárnapig, 10 és 18 óra között. A belépés díjtalan
Tovább...
 
Nem elég: itt a megújult New Level Empire és Wolf Kati közös dala Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Zsófia   
2024. április 05.
A zenekar új énekessel, basszusgitárossal és MC-vel fordult rá az idei évre, és már meg is érkezett az első dal ettől a felállástól.
Tovább...
 
Szerenád – szombaton folytatódik a Somorjai-sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. április 05.
Április 6-án, szombaton 19.00 órától Szerenád címmel folytatódik a Somorjai-sorozat az Alba Regia Szimfonikus Zenekarral. Az est során többek között Mozart, Britten és Farkas Ferenc művei is felcsendülnek, hegedűn pedig Kováts Péter működik közre.
Tovább...
 
Meghívó Szekeres Erzsébet kiállítására Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. április 04.
Szekeres Erzsébet "Virágba boruló örökségünk" című kiállítására 2024. április 5-én, 17 órakor kerül sor a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Szent Korona Galériában.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 34 - 44 / 6191